Медичні заклади отримали необхідне медобладнання на 1,7 мільйонів гривень

07  Липня 2023
Медичні заклади отримали необхідне медобладнання  на 1,7 мільйонів гривень

За програмою “Допомога шпиталям та медзакладам України”, що реалізує благодійний фонд банку «Допомагати просто!», було придбано три парові стерилізатори KRONOS B23, дві медичні каталки Sprint 100, дві запаювальні машини для пакування матеріалів для стерилізації QuickSeal, хірургічний аспіратор Basic reck та розширений комплект хірургічного інструментарію  для двох медичних закладів Тернопільщини та  одного на Хмельниччині. Поставка цього сучасного медичного обладнання відбулася завдяки благодійним пожертвам клієнтів ПриватБанку та у тісній співпраці з Міністерством охорони здоров‘я України і місцевої влади.

Генеральний директор КНП «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» Володимир Шкробот наголосив на важливості тісної співпраці з благодійними фондами. Він зауважує, що допомога та підтримка зараз на вагу золота: «Наш колектив безмежно вдячний за підтримку закладу та догомогу обладнанням, яке полегшує роботу лікарям та допомагає пацієнтам отримувати якісні медичні послуги. Наприклад, передані сучасні функціональні каталки з рентгенпрозорим ложем значно пришвидшують та полегшують умови доопераційної діагностики ургентних пацієнтів.  До нас, зокрема, потрапляє багато українців, які зазнали важких травм унаслідок воєнних дій і які потребують тривалого лікування”.

Програма “Допомога шпиталям та медзакладам України” була започаткована у червні минулого року, і українці вже перерахували понад 70 мільйонів гривень на медичне обладнання, медикаменти, витратні матеріали для українських опорних лікарень у Краматорську, Покровську, Кураховому, Дніпрі, Запоріжжі, Херсоні та на Харківщині.

Команда благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” продовжує здійснювати проекти, що покликані допомогти мільйонам українців, які через війну втрачають найцінніше. Допомагати просто, а разом - ще простіше.