Розпочали збір на “Люті пташки”

07  Липня 2023
 Розпочали збір на “Люті пташки”

ПриватБанк та благодійний фонд Dignitas розпочали збір на “Люті пташки”.

Мета благодійного збору, про який оголосили ПриватБанк та БФ “Дігінітас” 23 червня - зібрати 30 мільйонів гривень на придбання тактичних дронів українського виробництва, які допомагатимуть наближати Перемогу.

Головна перевага таких дронів – швидкість та маневреність, На них встановлені камери та сучасні засоби зв’язку, що дозволяють оператору стежити за пересуванням ворога у режимі «реального часу» і водночас залишатися в укритті та бути захищеним від обстрілу. Кожен такий дрон – це десятки врятованих життів.

Перерахувати кошти на програму “Люті пташки” охочі можуть в декілька кліків за допомогою звичних сервісів ПриватБанку.

“Для ПриватБанку велика честь підтримати цей партнерський проект, - наголосив Голова правління ПриватБанку Герхард Бьош. - Адже, окрім допомоги армії та благодійної складової, ми підтримаємо українські військові технології, які обороняють країну. Ми вважаємо, що зараз важливо інвестувати у засоби, які допомагають запобігти руйнуванням, а більше того - допомагають зберегти життя.”

“Україна має зробити так, щоб ми ризикували дронами, а не здоров`ям наших захисників. Для проведення штурму та контрнаступу треба значно більше безпілотників, ніж для проведення оборони. У нас немає часу розбудовувати військово-промисловий комплекс, але наші інженери створюють дешеві рішення, щоб знищувати техніку ворога на мільйони доларів”, - вважає Люба Шипович, засновниця фонду Dignitas.