ПриватБанк додає 5 мільйонів гривень до збору для Superhumans

16  Червня 2023
ПриватБанк додає 5 мільйонів гривень до збору для Superhumans

ПриватБанк додав 5 млн грн власних коштів, аби підтримати благодійний збір, який стартував наприкінці квітня разом із Superhumans Center. За цей час небайдужі українці вже підтримали проект на 10 мільйонів гривень.

Мета проекту «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!» - 50 мільйонів гривень на сучасні протези для військових і цивільних, які через війну втратили кінцівки або отримали поранення. В Superhumans Center, спеціалізованому медичному центрі світового рівня у Львові, де проводять протезування, розповіли, яку допомогу вже змогли надати за ці кошти:

«Ми в Superhumans center працюємо з надскладними травмами: щодня бачимо пацієнтів з подвійною та потрійною ампутацією. Але ми ніколи тут не бачимо розчарування та зневіру. Наші пацієнти та лікарі готові викладатися на максимум, щоб знов ходити, бігати та працювати залізними руками. Завдяки участі мільйонів українців ми повертаємо можливість грати в футбол з дитиною, готувати улюблені страви та обіймати коханих. Наші перші пʼять пацієнтів вже стали на ноги та роблять свої перші кроки: Петро пройшов лісом 2.5 кілометри, Денис вперше піднявся сходами. Кожна гривня повертає сьогодні свободу рухів тим, хто віддав своє здоровʼя за наш спокій», - говорить Ольга Руднєва, директорка благодійного фонду “Суперлюди”.

Герхард Бьош, Голова правління ПриватБанку додав: “Ми гордимось тим, що посильно підтримуємо ініціативу Superhumans. Повернення до активного життя та руху, до активного соціального життя українців, які постраждали від війни - це суспільний виклик, який, я впевнений, ми подолаємо разом. Беремо і допомагаємо!”

Послуги з протезування та реабілітації Superhumans Center безкоштовні для людей, які постраждали від війни. Долучитись до благодійної програми «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!» чи до іншої з переліку чинних можна в декілька кліків у розділі «Добро» Приват24, терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку, на сайті dobro.privatbank.ua, а також благодійні внески приймають у касах відділень банку.