25 млн грн на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

16  Червня 2023
25 млн грн на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

ПриватБанк спрямував 25 млн грн власних коштів на подолання наслідків руйнації дамби на Каховській ГЕС. Кошти перераховано Херсонській обласній комунальній аварійно-рятувальній службі, яка цілодобово рятує життя людей.

“Я вкотре вражений, як в скрутних обставинах українці об’єднуються і виявляють неймовірну стійкість. Ми - банк, послугами якого користуються більшість українців, тож щоразу відчуваємо весь біль країни і не можемо залишатися осторонь. ПриватБанк завжди поруч і приходить на допомогу там, де це найбільше потрібно. Тому ми без вагань прийняли рішення, щоб допомогти тисячам громадян, які опинились без житла і засобів для існування через руйнування дамби - катастрофи, яка несе загрозу для довкілля, а її спустошливий вплив буде відчуватися і в майбутньому”, - наголосив Герхард Бьош, голова правління ПриватБанку.

Від початку року ПриватБанк спрямував на благодійність понад 66 млн грн - на підтримку ЗСУ, допомогу постраждалим внаслідок ракетного обстрілу Дніпра в січні, підтримуючи українців у часи випробувань.