«Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!»

20  Квітня 2023
«Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!»

Беремо і повертаємо українців до активного життя та руху, мрій та можливостей разом.ПриватБанк і Superhumans Center розпочинають благодійний проєкт «Збір для Superhumans: беремо і повертаємо!». Наша спільна мета — зібрати 50 мільйонів гривень на сучасні протези для військових і цивільних, які через війну втратили кінцівки або отримали поранення. Протезування буде здійснюватись у спеціалізованому медичному центрі світового рівня Superhumans, який відкрився у Львові.

«ПриватБанк з готовністю долучився до проєкту, адже він не тільки про медичну допомогу, — розповів Голова правління ПриватБанку Герхард Бьош. — Окрім гуманітарної складової, це про соціалізацію тисяч українців, які зазнали травм через війну. Ми вдячні партнерам за можливість підтримати ініціативу, а нашим клієнтам — за довіру і стабільне бажання долучатись до благодійності через сервіси банку. Разом беремо і повертаємо!”

“Superhumans - некомерційний проект, усі наші послуги з протезування та реабілітації завжди будуть безкоштовними для людей, які постраждали від війни. Сьогодні завдяки Приватбанку українці можуть стати частиною команди суперлюдей, підтримавши збір на сучасні протези. Кожна гривня - це шанс повернути можливість ходити, грати в футбол та обіймати рідних. Ми вдячні Приватбанку за те, що розділили нашу віру у місію повернення хоробрим українцям гідного життя, яке відібрала війна. Разом ми зробимо більше”, - прокоментувала СЕО Superhumans Ольга Руднєва.