Подаруй світло дітям: благодійна акція в підтримку дітей-сиріт

27  Грудня 2022
Подаруй світло дітям: благодійна акція в підтримку дітей-сиріт

"У кожного сьогодні є можливість подарувати свято дітям, які втратили найдорожче внаслідок війни – своїх батьків. В наших силах спільно хоч трохи полегшити такі втрати, підтримати маленьких українців і показати, що ми, дорослі, поруч. Ми надаємо можливості, аби усі, хто хоче допомогти, долучились до цієї акції," - зазначив Герхард Бьош, Голова Правління ПриватБанку.

Мета благодійного проекту – зібрати 35 мільйонів гривень. Саме така сума забезпечить планшетами і рюкзаками "безпеки" дітей відповідно до віку. Більшість з них – підопічні благодійної організації "Save Ukraine", яка від початку повномасштабної війни врятувала з зон бойових дій вже понад 70 тисяч дітей та сімей.

"Наша команда щодня рятує дітей від обстрілів, від небезпеки і ми бачимо їх біль і вимушене дорослішання. У дітей дорослі мрії, що викривлені жахливою реальністю. Сьогодні свято для них – це безпека, це світло і можливість розвиватися, попри війну. Саме тому цьогорічні подарунки для маленьких українців мають бути про "безпеку" і "розвиток" у часи блекаутів. У наших рюкзаках вони знайдуть планшет з навчальними програмами, повербанк, плед, іграшку… й інші речі, що дійсно дадуть відчуття підтримки і допоможуть відновити життя у цей суровий час." – розповів Микола Кулеба, засновник організації "Save Ukraine".