200 мільйонів гривень для фонду «Повернись живим»

06  Жовтня 2022
200 мільйонів гривень для фонду «Повернись живим»

Із квітня 2022 за допомогою сервісів ПриватБанку благодійники перерахували понад 200 мільйонів гривень на потреби фонду компетентної допомоги Армії “Повернись живим”. Кошти спрямовуються на забезпечення потреб України у реальному часі та надання експертної допомоги всім силовим підрозділам.

«Понад 200 мільйонів гривень, що їх акумулював ПриватБанк від своїх клієнтів і передав «Повернись живим», наш Фонд витратив найперше на рації Motorola. Також ми придбали кілька видів дронів для аеророзвідки, копмлекти сапера та металошукачі. Але акцент зробили саме на зв‘язок, адже від нього залежить керованість військ — невід‘ємна складова успіху Сил оборони України», — каже керівник напрямку розвитку та партнерств «Повернись живим» Олег Карпенко. 

Потужна фінансова підтримка українцями як ЗСУ, так і забезпечення гуманітарних потреб нації, підтримка партнерських благодійних фондів, вражає. Так, від початку повномасштабного вторгнення за допомогою сервісів ПриватБанку клієнти перерахували на благодійність понад 3 мільярди гривень.

Здійснити благодійний платіж для меценатів як для фонду “Повернись живим”, так і на інші благодійні програми максимально просто: в декілька кліків, без введення додаткових реквізитів, це можна зробити у розділі «Добро» Приват24, у терміналах самообслуговування, банкоматах і на сайті (blago.privatbank.ua), також благодійні внески приймають у касах відділень банку.