ПриватБанк доставив медичне обладнання в лікарні Дніпропетровської області на 3,7 млн гривень

14  Вересня 2022
ПриватБанк доставив медичне обладнання в лікарні Дніпропетровської області на 3,7 млн гривень

До опорних лікарень  Дніпра та Кривого Рогу доставили 2 апарати ШВЛ з інтелектуальними режимами та портативний  ультразвуковий апарат експертного класу загальною  вартістю 3 715 000 гривень. Обладнання вже рятує життя як бійців, що направляються на лікування в медзаклади, так і цивільного населення.

Заступник генерального директора по медичній частині лікарні міста Дніпра, пані Юлія, розказала:  “Цей апарат ШВЛ  - експертного класу, з інтелектуальними режимами, він дозволяє проводити тривалу вентиляцію пацієнтів з великим ураженнями легень та в прямому сенсі стає другими легенями для важкохворих пацієнтів”.

Нагадаємо, що в червні 2022 ПриватБанк ініціював благодійну програму “Допомога шпиталям та медзакладам України”, яку реалізує благодійний фонд банку “Допомагати просто!”. Станом на середину вересня благодійники - клієнти банку, перерахували на програму понад 26 мільйонів гривень. Зібрані кошти спрямовуються на медичне обладнання, медикаменти, витратні матеріали, аби рятувати життя в цей важкий час.

Долучитися до цієї чи іншої благодійної програми з переліку чинних можна у розділі «Добро»  застосунку Приват24, терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку, через каси відділень банку, а також на сайті blago.privatbank.ua, де прозоро і в реальному часі відображається хід зборів на програми.

Беремо і допомагаємо!