Зібрали кошти на один дрон менш ніж за тиждень

13  Вересня 2022
Зібрали кошти на один дрон менш ніж за тиждень

Менше ніж за тиждень благодійних зборів на спільну програму “Фонд Андрія Хливнюка. Ціль - 10 дронів” та ПриватБанку, зібрали понад 2 мільйони гривень! Саме така вартість розвідувального дрону Punisher, і це означає, що завдяки пожертвам українців, на один дрон до цілі з десяти стало ближче.  

Від самого початку війни українці невтомно перераховують кошти на благодійні проєкти. Пожертви, часом зовсім невеликі, складаються у вражаючі суми. Так, тільки через сервіси ПриватБанку станом на середину вересня на спецрахунки для допомоги ЗСУ та гуманітарні потреби українців було перераховано 2 мільярди 690 тисяч гривень, на рахунки партнерських фондів - понад 190 мільйонів гривень, і  ще 25 мільйонів гривень на програму допомоги шпиталям, ініційовану самим банком. 

Перерахувати кошти на благодійну програму “Фонд Андрія Хливнюка. Ціль: 10 дронів”, як і інші благодійні програми, можна в декілька кліків у розділі «Добро» в Приват24, терміналах самообслуговування ПриватБанку та банкоматах, через каси відділень банку, а також на сайті blago.privatbank.ua, де прозоро відображається хід зборів в реальному часі.

Разом ми - сила! Беремо і допомагаємо!