100 фур гуманітарної допомоги: ще 2 млн гривень на підтримку Help Ukraine Center

12  Вересня 2022
100 фур гуманітарної допомоги:  ще 2 млн гривень на підтримку Help Ukraine Center

Завдяки цим коштам, Центр придбав та доставив до України понад 200 тон найнеобхіднішого. 100 фур, які вдалося завантажити завдяки небайдужим користувачам ПриватБанку, відправлено у різні регіони України, у тому числі наближені до тимчасово окупованих територій. Кожна вантажівка, окрім їжі, медикаментів, засобів гігієни чи одягу, доставила українцям підтвердження того, що вони не залишаються на самоті із своєю бідою. 

Нагадаємо, навесні ПриватБанк започаткував благодійну програму на підтримку Help Ukraine Center, додавши до своїх сервісів можливість перерахунку будь-якої суми. Так, завдяки підтримці небайдужих українців, які за цей час пожертвували на програму понад 4,5 мільйонів гривень, Help Ukraine Center надав чимало допомоги:

  • Придбав ліжка для переселенців - спільно із Міністерством інфраструктури ними зараз облаштовуються мобільні містечка для тимчасового проживання. 

  • Для Харкова та Запоріжжя було придбано 10 тисяч наборів із продуктів харчування, яких сім’ї може вистачити на тиждень чи більше. Продуктові набори переважно збиралися із товарів українського виробництва, та враховували рекомендації провідних дієтологів. 

  • Від перших днів війни Help Ukraine Center працює у тісному контакті із Міністерством охорони здоров’я, оперативно отримуючи від нього вичерпні переліки нагальних потреб українських медиків. Пожертви, які зібрали користувачі ПриватБанку, також було направлено і на підтримку лікарям - засоби тактичної медицини передано у військові госпіталі та бригади швидкої допомоги, також деякі лікарні обладнано необхідною комп’ютерною технікою. 

  • Військові також отримали допомогу: комфортна форма, взуття та засоби гігієни для жінок, які зараз працюють на фронті, є фокусом Help Ukraine Center, тож частину благодійних пожертв було направлено на забезпечення захисниць. 

 

Долучитись до зборів на програму “Help Ukraine Center - доставка в Україну всього, що рятує” можна у будь-який зручний спосіб: 

  • в меню “Добро” застосунку Приват24; 

  • в терміналах самообслуговування або банкоматах ПриватБанку; 

  • зробити благодійний внесок на сайті blago.privatbank.ua;

  • зробити благодійний внесок у касі відділення банку 

  •