Фонд “Допомагати просто!” організував надання допомоги майже на 40 мільйонів гривень

06  Квітня 2022
Фонд “Допомагати просто!” організував надання допомоги майже на 40 мільйонів гривень

Дякуємо клієнтам ПриватБанку, які перераховували кошти на благодійність через благодійний фонд “Допомагати просто!”. Завдяки вашим пожертвам, команда Фонду робить неймовірні справи: з початку війни Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” організував надання допомоги на 39 586 333,29  грн.

Зокрема, відвантажене медичне обладнання, медикаменти та витратні матеріали на загальну суму 12 252 987,77 грн  у військові шпиталі Києва та Дніпра, опорні лікарні  Дніпра, Миколаєва, Черкасс, які надають допомогу військовим та цивільним, які постраждали в ході війни.

Перераховано 11 040 040 грн на підтримку ЗСУ та Фонду “Повернись живим” для потреб командування  ТрО.

Закуплені тепловізори, оптика,  генератори, тактичне спорядження, ноутбуки, амуніція, їжа та ліки для ТрО, підрозділів ЗСУ, СБУ, Національної гвардії  на загальну суму 4 447 814,98 грн.

Підтримали курси тактичної медицини (такмед за протоколом ТССС) загонів територіальної оборони, а також нових інструкторів тактичної медицини лікарями UniSafe  на загальну суму 200 000 грн.

Надали благодійну допомогу у сумі 303 443,5 грн підрозділу ДСНС для закупівлі спеціалізованого одягу та спорядження для співробітників які виконують свої зобов’язання у гарячих точках.

Покупка автівки швидкої допомоги для потреб військового госпіталю у Львові на загальну суму 228 375 грн.

Надали благодійну допомогу у сумі 5 000 000 грн компанії в м. Брацлав, яка задіяна в забезпеченні обороноздатності України.

Надали благодійну допомогу департаменту КМДА у вигляді оплати постачання підгузків на загальну суму 979 200,00 грн для інвалідів та малозабезпечених верст населення Києва та області.

Надали допомогу  в сумі  3 150 000 грн благодійним фондам та організаціям  які займаються потребами ЗСУ, ТрО, Національної Гвардії та іншим підрозділам задіяними в захисті України.

Надали допомогу благодійним фондам та організаціям які займаються потребами переміщених осіб, лікуванню дітей, евакуації дітей в безпечні міста України та за кордон на загальну суму 1 400 000 грн.

Допомогли благодійним організаціям та волонтерам, які в цей складний час піклуються безпритульними тваринами доставляючи їм корм та організовують для них лікування на загальну суму 584 472,04 грн.

З перших днів війни ми вирішили, що зараз на часі згуртованість і координація усіх дій. Саме тому ми припинили збір коштів на усі інші програми нашого благодійного фонду, до яких вже звикли наші клієнти. Зараз на сайті нашого фонду та у каналах Банку доступні лише 2 види допомоги: для ЗСУ та гуманітарної допомоги українцям. Благодійні кошти відразу йдуть на рахунки, спеціально відкриті для цих цілей Національним банком України.

Дякуємо, що довіряли і продовжуєте довіряти ПриватБанку і нашому крилу - благодійному фонду “Допомагати просто”!