Клієнти ПриватБанку подарували Житомирській обласній дитячій лікарні сучасне обладнання

03  Жовтня 2019
Клієнти ПриватБанку подарували Житомирській обласній дитячій лікарні сучасне обладнання

Запорука успішного лікування - якісна діагностика. Для того, аби поставити правильний діагноз та підібрати найефективніші методи і медикаменти, потрібне сучасне лабораторне обладнання, яке наявне далеко не у всіх комунальних лікарнях. Відтепер аналізи крові у клініко-діагностичній лабораторії Житомирської обласної дитячої лікарні, будуть проводити за допомогою унікального автоматичного біохімічного аналізатора HumaStar 200 німецького виробництва. Цей сучасний інноваційний аналізатор забезпечує високу точність досліджень крові, дозволяє швидко та якісно зробити аналізи дітям з метою діагностики різноманітних патологій, у тому числі онкологічних.

Порівняно з ручними методами клініко-хімічних досліджень, аналізатор працює швидше та витрачає значно менше діагностичних реагентів, тобто дозволяє економно витрачати кошти та ефективно використовувати робочий час лаборантів. Аналізатор автоматично виконує завдання, обробляючи одночасно більше 50 зразків крові пацієнтів та проводячи одночасно кілька десятків тестів. При цьому забезпечується високий рівень стандартизації аналізів, оскільки відсутній вплив людського фактора, тому маленькі пацієнти та їхні батьки можуть бути впевнені у точності результатів аналізів і високому рівні медичних послуг, що їм надаватимуться. 

“Висловлюю щиру подяку кожному українцю, що долучилися та перерахували певні кошти у ПриватБанку на благодійність  - говорить директор Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Хиля. - Здійснити відрахування у фонд “Допомагати просто!” можна через додаток у Приват24, термінали самообслуговування, банкомати чи через сайт благодійного фонду, де кожен може відслідкувати, куди витрачено кошти. Долучитись до благодійності може кожен та на власному прикладі перевірити, що допомагати - просто!”

Зауважимо, що благодійний фонд ПриватБанку вже протягом 8 років допомагає дитячим медичним закладам, будинкам-сиротинцям, пораненим військовим та недужим українцям, які потребують фінансової підтримки. За час функціонування фонду благодійниками було зібрано понад 160 млн гривень.