Допомагати просто! Рівненська обласна лікарня отримала обладнання вартістю майже 2 млн гривень

06  Вересня 2019
Допомагати просто! Рівненська обласна лікарня отримала обладнання вартістю майже 2 млн гривень

За словами головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні Івана Зими, медзаклад давно потребував саме цього обладнання. “Апарат LEON - це сучасна станція, яка дозволяє проводити анастезію на дуже якісному рівні, - розповів Іван Ярославович. - Це апарат експертного класу, дороговартісний, про який ми давно мріяли, але не могли собі дозволити. Та відсьогодні, завдяки фонду ПриватБанку, наркозно-дихальний апарат LEON та насос шприцевий інфузійний допомагатимуть нашим лікарям рятувати здоров’я пацієнтів Рівненської обласної лікарні. В першу чергу, маленьких пацієнтів опікового центру обласної лікарні”.

Юрій Войтенко, директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку, передаючи обладнання медзакладу, зауважив, що допомагати просто тоді, коли навколо добрих справ об’єднуються тисячі небайдужих українців.

“Мені надзвичайно приємно, що серед клієнтів ПриватБанку є багато людей з чуйними серцями. Понад мільйон українців стали меценатами фонду, - зазначив Юрій Олексійович. - І кожний подарунок медзакладам, кожна допомога в рамках програм фонду стає можливою завдяки небайдужим людям, які роблять благодійні внески, щоб допомагати іншим. Вже багато років поспіль фонд допомагає дитячим будинкам, медичним закладам, пораненим військовим та постраждалим у техногенних та природних катаклізмах. Рівненська обласна лікарня отримала подарунок від фонду в рамках програми “Заради життя”, спрямованої на допомогу дітям, в тому числі й хворим на рак. Сподіваюся, з новим обладнання лікарям вдасться повернути здоров’я і радість від одужання не в одну родину”.

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» працює в Україні з 2011 року. За цей час ним було зроблено чимало добрих справ - у рамках програм фонду, надано благодійної допомоги на суму понад 100 мільйонів гривень. І вони повинні продовжуватися. 

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески може кожен охочий - на сайті фонду blago.pb.ua, у банкоматах та терміналах самообслуговування банку, в Приват24 .api.doc.pb.ua/api/docs/2019/7119261/files/6818777/content?type=.jpg

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Кожен клієнт отримує звіт, а повну інформацію про використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.