Допомагати просто: клієнти ПриватБанку рятують життя

26  Квітня 2019
Допомагати просто: клієнти ПриватБанку рятують життя

Рентгенохірургічний С-подібний апарат Omniscop останнього покоління поєднує в собі високу якість зображення і маневреність, необхідні для широкого спектру хірургічних процедур. Його особливість - це високоякісне зображення при мінімальному променевому навантаженні на пацієнта і персонал, великий динамічний діапазон, висока роздільна здатність, відсутність шумів і геометричних спотворень. Апарат використовується в абдомінальна хірургії, ортопедії, кардіології,  урології, інтервенційних процедурах.

«Для фонду «Допомагати просто!» важливо надавати реально потрібну допомогу і тому ми в постійному контакті з лікарями та профільними спеціалістами і розуміємо, що саме найважливіше для медичного закладу. Також перед кожною закупкою ми проводимо тендери та економимо до 20 відсотків зібраних коштів, а це означає - допомагаємо більше, - говорить директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів. -  Допомагати - це просто, приєднуйтесь до благодійних програм у Приват24, терміналах та банкоматах. Кожна ваша гривня піде на благо.  Коли допомагаєш - не існує поняття “мало чи багато”. Щиро бажаємо кожному, хто перебуває під опікою лікарів центру якнайшвидшого одужання і дякуємо нашим клієнтам-благодійникам за можливість передати таке цінне медичне обладнання».

«Ми вдячні Благодійному фонду «Допомагати просто!» за таку вагому і дуже точну підтримку, адже минулого року також отримали від фонду сучасний електрогідравлічний хірургічний стіл з максимальним доглядом за пацієнтом та безпекою для користувачів, а зараз операційна доповнена рентгенохірургічним апаратом останнього покоління. Попереднє обладнання, яке ми використовували, було виготовлено ще у минулому столітті і застаріло» - говорить директор центру Гайда І.М.

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є спеціалізованим, багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, призначеним для забезпечення чіткої системи організаційних, лікувально-профілактичних, реабілітаційних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, збереження та зміцнення здоров’я військовослужбовців, підвищення якості та ефективності медичної допомоги. Від початку антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у військових лікувальних закладах Західного регіону стаціонарно проліковано 12 898 поранених, травмованих та хворих військових, що захищали незалежність нашої держави.

Довідка:  У 2018 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!»  надав допомогу майже на 17 млн гривень, а меценатами стали 945 000 клієнтів банку, які перераховували внески на програми фонду. Усього ж з початку існування фонду сума допомоги складає понад 104 000 000 млн грн. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.