Постраждалі від пожежі на Пилипа Орлика у Херсоні отримали допомогу

07  Лютого 2018

19 вересня 2017 року ПриватБанк відкрив єдиний рахунок для фінансової допомоги постраждалим під час пожежі в будинку на вул. Пилипа Орлика, 33. Наразі збір коштів завершено, а мешканці згорілої будівлі отримали благодійні кошти на карти ПриватБанку.

Єдиний рахунок для допомоги потерпілим було відкрито вже у день жахливої трагедії. Фактично відразу доброчинники почали перераховувати кошти за допомогою Приват24, QR-коду, через термінали самообслуговування та на сайті фонду ПриватБанку «Допомагати просто!». Саме тут у режимі онлайн можна було спостерігати процес надходження внесків.

У підсумку завдяки благодійним внескам сотень небайдужих українців було зібрано 213 857, 55 гривень - ці кошти рівномірно розподілено для 10 квартир потерпілих херсонців та переведено на їх карти.

«Ми безмежно вдячні усім добрим людям, які підтримали наші родини після пожежі, - висловили загальну думку мешканці будинку на Пилипа Орлика. - Окрема подяка від нас усім організаторам і координаторам процесу допомоги і, зокрема, ПриватБанку, який відгукнувся на нашу біду одним із перших».

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» – неприбуткова організація, створена з метою здійснення благодійної діяльності в інтересах окремих груп і категорій громадян, які потребують піклування. У 2017 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» надав українцям допомогу на 40 908 834 грн.