Медики Донеччини отримали реанімобіль від клієнтів ПриватБанку

23  Травня 2023
Медики Донеччини отримали реанімобіль від клієнтів ПриватБанку

Медики Донеччини отримали сучасний повнопривідний реанімобіль вартістю 940 тис. грн з мобільною медичною технікою ще на понад 1 млн грн для порятунку життя та здоров’я поранених. Автомобіль оснащений новим сучасним транспортним ШВЛ, монітором пацієнта, іншим медичним обладнанням, витратними матеріалами та ліками.

 

Завдяки чуйним клієнтам ПриватБанку, які долучаються до благодійних програм, злагодженим силам БО “Центр волонтерства та захисту” та благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” реанімобіль вже рятує життя.

«Медики - герої нашого часу, і наше завдання допомогти їм швидко та якісно виконувати свою роботу. І поки ворог гатить ракетами та бомбами по усіх містах України, наші лікарі демонструють неабияку самовідданість та відчайдушність. Ми вдячні команді ПриватБанку та його клієнтам за кожну пожертву і надання допомоги. Від початку російської військової агресії потреба в реанімобілях різко зросла і кожна нова машина - це шанс на порятунок сотень життів тяжких хворих та поранених”, - каже лікар Маріанна Білик, член правління БО «Центр Волонтерства та Захисту». 

Нагадаємо, що долучитися до благодійної програми “Допомога шпиталям та медзакладам України” чи до іншої з переліку чинних можна в декілька кліків у розділі «Добро» Приват24, терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку, на сайті dobro.privatbank.ua, а також благодійні внески приймають у касах відділень банку.