Міська лікарня Краматорська отримала надсучасне медичне обладнання

01  Листопад 2022
Міська лікарня Краматорська отримала надсучасне медичне обладнання

Обладнання дозволяє проводити мініінвазивне лікування захворювань черевної порожнини та органів тазу пацієнтів в цей нелегкий час.

Генеральний директор комунального закладу Олексій Яковленко поділився емоціями: «Ми дуже вдячні команді фундації ПриватБанку та його меценатам за оперативне надання допомоги нашому закладу, який з 2014 року  надає екстрену допомогу військовим та цивільному населенню, а на період повномасштабного вторгнення є опорною лікарнею саме з надання допомоги всім пораненим військовим та цивільним пацієнтам з Донецької та прилеглих районів Луганської областей. 

Це обладнання забезпечить ранню діагностику захворювань і кровотеч та дозволить проводити лікування мініінвазивно, тобто з мінімальною травматизацією, що в свою чергу зводить до мімімуму інвалідізацію пацієнтів та значно прискорює процес одужання і повернення до повноцінного життя».   

 Дякуємо кожному меценату за довіру! Завдяки вашим пожертвам в рамках програми «Допомога шпиталям та медзакладам України» вдалося надати допомогу 11 медичним закладам на загальну суму понад 26 мільйонів гривень. Найнеобхідніше та найсучасніше та медичне обладнання вже рятує поранених військових та цивільних українців! 

Беремо і допомагаємо!