Чергову партію ШВЛ від фонду ПриватБанку отримали лікарні Чернігова, Тернополя та Рівного

22  Травня 2020
Чергову партію ШВЛ від фонду ПриватБанку отримали лікарні Чернігова, Тернополя та Рівного

Міська лікарня №2 м.Чернігів, Центральна Міська Лікарня м.Рівне та МКЛ швидкої допомоги м.Тернопіль укомплектовані апаратами ШВЛ HAMILTON-C3. Загальна вартість обладнання становить 3 млн 356 тис. гривень.

Апарат ШВЛ HAMILTON-C3 можна застосовувати для пацієнтів усіх вікових категорій. 

Він багатофункціональний, має інтелектуальний режим керування, обладнаний додатковими інструментами захисту легенів пацієнта, а компактні розміри дозволяють його використовувати при транспортації хворого.

«Обладнання, яке ми постачаємо, слугуватиме для порятунку пацієнтів ще багато років, — розказала Анна Павлова, директор Фонду. — Апарати ШВЛ використовують як під час операцій, коли пацієнт упродовж кількох годин перебуває під наркозом, так і для довгострокової підтримки дихання пацієнта в критичних станах. То ж це питання не тільки коронавірусу. Це довготривала інвестиція в здоров’я українців”.

Нагадаємо, що Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” ініціював програму “Дихай! Разом проти коронавірусу”. Програма акумулює кошти банку, його партнерів-благодійників та пожертви клієнтів на постачання критично необхідного медичного обладнання для обласних лікарень України.