Благодійний Фонд ПриватБанку допоміг дитячому відділенню міської лікарні №8 в Кривому Розі

09  Серпня 2019
Благодійний Фонд ПриватБанку допоміг дитячому відділенню міської лікарні №8 в Кривому Розі

Медичне реанімаційне та хірургічне обладнання експертного класу, яке дуже потребували маленькі пацієнти. Під час передачі техніки для надання медичної допомоги дітям Кривого Рогу був присутній міський голова Юрій Вілкул і директор Криворізької філії ПриватБанку Сергій Нечаєв. Фонд ПриватБанку "Допомагати просто!" спільно з місцевою владою проводять велику роботу щодо забезпечення дитячої реанімації Кривого Рогу всім необхідним.

Для ПриватБанку важливе взаєморозуміння і співпраця

 

Ініціатива виходила від Благодійного фонду ПриватБанку "Допомагати просто!". Його співробітники, адміністрація банку, зв'язавшись з лікарями міської лікарні №8, з'ясували потреби медичного закладу і організували збір грошей.

На зібрані серед меценатів банку 1 300 000 гривень Фонд придбав апарат штучної вентиляції легенів HAMILTON-C1, пульсоксиметр Rad 8 і прилад для гастроскопії FG-29V. У благодійній організації відзначили, що все обладнання експертного класу та вироблено воно в Японії і Швейцарії. Місто, в свою чергу, додатково допомогло лікарні зі спеціальними ліжками для реанімаційного відділення.

Портативний апарат для штучної вентиляції легенів екстра-класу виробництва фірми Hamilton

 

Володимир Мельниченко, виконувач обов'язків головного лікаря 8-ї клінічної лікарні, розповів докладніше про те, яке обладнання передав Благодійний фонд лікарні: «Завдяки зусиллям ПриватБанку сьогодні ми отримали апарат для штучної вентиляції легенів експертного класу фірми Hamilton. Основою його особливістю є те, що він портативний. Його можна переносити, а це необхідно при транспортуванні дітей на дослідження наприклад в інше місто.

Отримали апарат пульсоксиметр, який стежить за основним життєвими функціями пацієнтів. Будь-яке відділення реанімації без цієї апаратури немислимо. Для відділення реанімації отримали три функціональні дитячі ліжка, які дуже необхідні нашим пацієнтам».

Функціональні дитячі ліжка

 

Директор Криворізької філії ПриватБанку Сергій Нечаєв розповів про завдання та діяльність благодійного фонду ПриватБанку "Допомогати просто!": "Основна мета фонду - творити добро. І це може робити кожен з нас. Тут не є якісь космічні величезні суми. Це може робити кожен. Хтось жертвує гривню, хтось 10, а хтось 10 000 - у кого які можливості. Людям дуже просто робити всі ці благодійні внески і контролювати їх».

Для благодійної допомоги можна використовувати мобільний додаток

 

Представник банку пояснив, що пожертвування можна надсилати як через додаток в Приват24, так і через сайт Благодійного фонду ПриватБанку "Допомогати просто!". Організація займається декількома напрямками діяльності:

  • Допомога тяжкохворим дітям,
  • Допомога Армії і пораненим в АТО / ООС,
  • Домога дитячим будинкам.

Сума внеску не обмежена. Тут же видно, куди і на що пішла фінансова допомога. В окремому розділі публікуються річні звіти фонду.

 

Для придбання обладнання для 8-й Клінічної дитячої лікарні працювала гілка допомоги дітям. У ПриватБанку знають, що в цій лікарні займаються операбельним лікуванням маленьких криворіжців. І в фінансовій установі будуть раді, якщо ця апаратура допоможе в порятунку життів дітей Кривого Рогу.