ПриватБанк з клієнтами придбали дітям Вінничини необхідні ліки

26  Лютого 2019
ПриватБанк з клієнтами придбали дітям Вінничини необхідні ліки

Вінницька обласна дитяча інфекційна лікарня в період спалаху кору та сезонних застудних захворювань має величезне навантаження. Відповідно, що й потреба в лікарських засобах зросла в рази. Фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” відгукнувся на прохання адміністрації лікарні в допомозі й закупив для медзакладу набір край необхідних на сьогодні ліків.

Вінницька філія ПриватБанку передала придбані товари медичному закладу.

“Щире спасибі за допомогу, — поділилась Людмила Бровінська, головний лікар Вінницької обласної клінічної дитячої інфекційної лікарні. — Особлива вдячність за те, що ми мали можливість попередньо узгодити, які саме препарати нам необхідні на даний момент: антибіотики, препарати, які стимулюють імунну систему, та інші, яких потребують наші маленькі пацієнти. З вашою допомогою не одна дитина повернеться додому здоровою, а батьки — щасливими”.

Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було ще засновано в 2011 році. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку важкохворих дітей та  дітей-сиріт, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф і програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення ООС бійцям.

“Перерахувати благодійні внески дуже просто, — розказала Тетяна Мельник, керівник Напрямку з просування послуг бюджетним організаціям Вінницької філії ПриватБанку. — Зробити це можна на сайті фонду, в будь-якому терміналі самообслуговування чи банкоматі, в Інтернет-банку Приват24 або в мобільному додатку. Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і надалі забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Дякуємо всіх, хто підтримує наші добрі справи!”

Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Давайте творити добро разом!