Військово-медичний клінічний центр отримав у подарунок електрогідравлічний хірургічний стіл

22  Жовтня 2018

Директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів вручив Військово-медичному центру Західного регіону Сертифікат на сучасний електрогідравлічний хірургічний стіл з максимальним доглядом за пацієнтом та безпекою для користувачів. Кошти на його придбання збирали клієнти ПриватБанку з усієї України через банкомати та  інтернет-банк Приват24. Стіл, укомплектований травматологічними приставками, використовується при проведенні оперативних втручань у клініці ушкоджень. Збір коштів був ініційований всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку «Допомагати просто!».

«На сьогоднішній день - це ідеальний операційний стіл, простий у використанні, багатофункціональний, зручний в налаштуваннях. Для нашого центру це вагома допомога, адже попереднє обладнання, яке ми використовували, було виготовлено ще у минулому столітті і застаріло» - говорить директор центру Гайда І.М.

«Ми усі - у неоплатному боргу перед кожним воїном-учасником ООС. Щиро бажаємо кожному, хто перебуває під опікою лікарів центру якнайшвидшого одужання і дякуємо нашим клієнтам-благодійникам за можливість передати таке цінне медичне обладнання. Його цінність вимірюється не вартістю, а збереженими життями наших військових» - говорить директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів.

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є спеціалізованим, багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, призначеним для забезпечення чіткої системи організаційних, лікувально-профілактичних, реабілітаційних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, збереження та зміцнення здоров’я військовослужбовців, підвищення якості та ефективності медичної допомоги. Від початку антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у військових лікувальних закладах Західного регіону стаціонарно проліковано 12 898 поранених, травмованих та хворих військових, що захищали незалежність нашої держави.

Довідка:  У 2018 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!»  надав допомогу майже на 17 млн гривень, а меценатами стали 945 000 клієнтів банку, які перераховували внески на програми фонду. Усього ж з початку існування фонду сума допомоги складає понад 104 000 000 млн грн. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті.