Тростянецькій центральній районній лікарні подарували медичне обладнання

21  Травня 2018

Завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітників ПриватБанку з усієї України через банкомати, термінали та Інтернет-банк Приват24 були зібрані кошти на трьохкомпонентний гематологічний аналізатор. Вартість обладнання становить 222 тисячі гривень.

Добру справу вдалося реалізувати разом із всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку “Допомагати просто!”. Презентація відбулася в Тростянецькій центральній районній лікарні 16 травня за участі директора Сумської філії ПриватБанку Ігоря Чернявського, міського голови м. Тростянець Юрія Бови та головного лікаря Анатолія Плахтиря.

Трьохкомпонентний гематологічний аналізатор призначений для кількісного визначення клітин крові та дозволяє визначити 22 показники за наступними параметрами: концентрацію еритроцитів, лейкоцитів, тромбоцитів, гемоглобіну. Таке медичне обладнання дозволить лікарям Тростянецької ЦРЛ швидко отримати аналіз крові та вчасно встановити діагноз хворим.

“Цей дороговартісний апарат для нашого закладу - цінний подарунок, який не тільки прискорить отримання результатів аналізів, а й допоможе лікарям встановити точний діагноз, - говорить головний лікар Тростянецької центральної районної лікарні Анатолій Плахтиря. - Сучасні умови лікування хворих - це те, чого ми прагнемо. Скоро ми його опануємо апарат, і найближчим часом хворі отримають аналізи за декілька хвилин. Щиро радіємо такому подарунку від благодійного фонду ПриватБанку”.

"З ПриватБанком ми працюємо давно, і скажу відверто - це надійний партнер. Банк, який тримає слово і банк, який реальними справами доводить, що з ним варто мати справу. Цей біохімічний аналізатор вкрай потрібний нашій лікарні, і я думаю, що покращить якість надання медичних послуг, - говорить міський голова м. Тростянець Юрія Бова”.

“За програмами благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто” Сумська область за минулий рік отримала допомогу на суму більше одного мільйона гривень, - говорить директор Сумської філії ПриватБанку Ігор Чернявський. - Додаткове підтвердження того, що великий банк - великі можливості, які можна використовувати на такі соціальні проекти. В результаті спільної роботи протягом минулого року було зібрано близько 40 млн грн благодійної допомоги від небайдужих клієнтів. Фонд дуже прозорий, кожен може на сайті ознайомитися з фінансовим звітом, а ще краще - перерахувати кошти”.

Допомагати потрібно завжди! На цьому добрі справи клієнтів банку не завершуються. Завдяки Фонду "Допомагати просто!" лікарні Сумщини чекають нові придбання техніки для медичних закладів.

Перерахувати благодійні внески можна через будь-який банкомат ПриватБанку, термінал самообслуговування чи Інтернет-банк Приват24, сайт blago.pb.ua.